Heidenheim - Bochum

180x150-Under-Over-2.5_0_1.jpgA Bundesliga 2-ben ma három meccset vívnak a felek, amelyek közül az egyik igencsak over gyanús.

Heidenheim - Bochum, 13:30

A Heidenheim hét forduló után a 9. helyen tanyázik, de ismerve a BL2 erőviszonyait és a tabella sűrűségét, itt egy-két meccs, egy-két jó eredmény és egy csapat a középmezőnyből pikk-pakk az élbolyba kerülhet. A Heidenheim ma hazai pályán vigéckedhet, amit ezidáig remekül művelt, hiszen három győzelme mellett csak egy döntetlenje van, tehát veretlenek a baden-württembergiek.

Mai vendégük egy igen jó nevű egylet, a VfL Bochum, amely nagyon vágyik már vissza a legjobbak közé, talán idén lesz is rá sanszuk hogy visszakerüljenek. Az eddigi hét forduló alatt jól mentek a kék-fehérek, még mindig veretlenek, de sok iksz becsúszik, ezért jut csak nekik az 5. hely a tabellán. Ami fura az egészben, hogy a 3-4-0-ás produktumukból a négy döntetlen hazai pályán született, nem nagy ördöngősség tehát kitalálni, hogy idegenben eddig 100%-ot hozott Peter Neururer együttese. Ezek a meccsek (3) idegenből mind overesek voltak, 12-3 gólarányt produkáltak Teroddéék.

Amennyiben hozzáveszem hogy a Heidenheim hazai derbijei is mind 2,5 gól felett zárultak, akkor ebből egyenes arányban az bukna ki, hogy bizony ma is belefuthatunk egy olyan mérkőzésbe, ahol a csatárok nem hagyják munka nélkül a kapusokat, és örvendezhetünk pár gólnak. Bár az is megeshet ilyenkor, hogy egyik csapat sem akarja sutba dobni eddigi hazai illetve vendégségben nyújtott veretlen munkáját, és lehozzák egy 1-1-gyel a meccset. Az viszont senkinek sem jó, az egy pontokkal senki nem megy semmire sem. Szóval maradok az overnél.

Tipp: 2,5 gól felett
Odds: 1.88
Iroda: Pinnacle

Eredmény: 5-0