Valencia - Cordoba

los-che-valencia-cf_design.pngCsütörtök este "szárnyalni" fognak a Denevérek Valenciában, vagyis ez a kép sejlik fel előttem, amikor arra gondolok, hogy az újonc Cordoba fog a Mestallában vendégszerepelni. A házigazda remek banda, a vendégek reménye meg csalfa.

Valencia - Cordoba, 22:00

A Valencia remek kis együttes, évek óta bizonygatja, jó pár éve még Európa elitklubjai között tartották számon, mostanságra azonban már cseppet kopott a fénye a "Los Che"-nek, de még mindig ütőképes kis társaság. Tavaly kicsit csalódáskeltően szerepeltek a La Ligában, hiszen csak a 8. pozíciót tudták birtokba venni, talán idénre már előrébb merészkednek, bár abban, hogy a három gigászt (Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid) befogja a csapat, nem hiszem hogy reménykednek a klubnál, ez csak amolyan őrült gondolat lehet. A keretük alapjában véve tavaly sem volt rossz, ám ezt az új idényre sikerült kicsit feljavítani, tehát titkon azért lehet reménykedni valami szép eredményben.

A Cordoba újoncként eddig nem sok vizet zavart a Primerában, két döntetlenje mellett van két buktája is, igaz ezeket a Realtól és a Sevillától kapták ajándékba. Az egyiket tisztes helytállásnak is lehetne nevezni, hiszen a Bernabeuban 2-0-ra kikapni nem szégyen, főleg nem egy újonctól. 

A Valencia a Sevilla elleni nyitóban csak egyet rúgott, azóta azonban hármasával rugdossák a gólokat. Nem hiszem hogy a Denevéres fanoknak izgulnia kell ma este, szerintem sima hazai kell hogy legyen a vége. 

Tipp: Valencia -1,5 AH
Odds: 2.05
Iroda: Pinnacle

Eredmény: 3-0