Kis esti Baseball

mbl.jpgBőséges az éjjeli baseball-felhozatal, ezúttal két mérkőzést, két hazai tippet szemeltünk ki. A Yankees 5 nyertes meccsről érkezik a Detroit elleni kulcsfontosságú széria első találkozójára, míg a Los Angeles Angels a Marlins ellen igyekszik megtartani csoportbeli első helyét.

 

Detroit Tigers - New York Yankees

Előző éjjel verettem a Jenkiket - kár volt. Az a meccs egy elhalasztott meccs pótlása volt, most pedig jön a kulcsfontosságú széria Detroitban, ugyanis mindkét együttes a Wild Card helyekért megy. A Yankees 5 meccset nyert zsinórban, mely komolyan megnövelte playoff esélyeit, de a Tigers is 2 meccses szériában van.

porcello.jpg

A hazai dombon Porcello, aki Scherzer mellett a legmegbízhatóbb dobója a hazaiaknak idén. Vendég oldalon az idény közben megszerzett Brandon McCarthy, aki legutóbb Complete Game-t nyomott (ráadásul shutout) a Houston ellen. A hazai offense erősebb, így a hazai felé hajlok, bár kicsit reménykedem, hogy a Yankees nyer.

Tipp: Detroit Tigers 

Eredmény: 5-2


Los Angeles Angels - Miami Marlins

Hihetetlen, de az Angels vezet az AL West csoportban, viszont ott van a nyakán az Oakland-Seattle kettős. Ha nem akarnak a Wild Card helyekért versenyezni, akkor meg kell őrizni a csoportelsőséget. Márpedig legutóbbi 5 meccsükből csak kettőt nyertek meg, legutóbb épp a Miami nyert náluk a széria első meccsén 7-1(!!!) arányban, de az is igaz, hogy azon a meccsen a LeBlanc-Cosart kezdődobók közül egyértelműen utóbbinak állt a zászló. Az Angels offense erős, a Marlins-defense viszont nem túl acélos, Eovaldi pedig pláne nem az a dobó, akit ne tudna kijátszani az Angels, 2 vereség fűződik egyébként a nevéhez zsinórban (St. Louis, Texas). A Trout-Puyols-Hamilton hármasra szavazok, vagyis ez nálam hazai!

Tipp: Los Angeles Angels

Eredmény: 8-2

- eglerandrew -