Pénteki (f)iksz-iksz

iksz.jpgElérkeztünk a pénteki meccsekhez. Van a kínálatban sok minden, de én most a foci döntetlenekre koncentrálnék. A tétlapot végig böngészve megakadt a szemem 3 olyan meccsen amiben vastagon benne van az, hogy a csapatok nem tudják eldönteni ki jobb ezen a mai napon. 

 

Pogon Szczecin-Wisla Krakkó/ döntetlen @ 3,10
Eredmény: 0-3

pogon.jpgElsőként Lengyelországban találtam egy ilyen össze csapást. A Pogon Szczezin fogadja a Wisla Krakkó csapatát a bajnokság 6. fordulójában. Eddig 5 meccsükön egyaránt két döntetlent és három győzelmet könyvelhetett el a két egylet. A gólarányok is majdhogynem egyformák, a Pogon eggyel kevesebb gólt kapva előzi így meg mai ellenfelét. Egymás elleni mérlegük azt mutatja, hogy ez a meccs kétesélyes, ebben a felállásban vagy ikszelnek vagy vendég győzelem születik. Én mára a döntetlen tipp megjátszását látom jövedelmezőnek.

Valenciennes-Le Havre/ döntetlen @ 2,80
Eredmény: 0-4

valehavre.pngKövetkező meccsemért nyugatabbra kell utazni, egészen pontosan Franciaországba. A másodosztály összecsapásait rendkívüli figyelemmel szoktam végig kísérni, a döntetlen melegágya ez a bajnokság. Az eddig lejátszott 3 meccs alapján a tabella utolsó két helyezettjének meccsét választottam ki. A két csapat mérlege itt is teljesen megegyezik, két döntetlen és egy vereség szerepel a nevük mellett. A Valenciennes fogadja a Le Havre gárdáját, az egymás elleni mérlegük azt mondatná velem, hogy itt bizony nem lesz döntetlen, nem sűrűn játszanak egymás ellen remit. Viszont én most bízom a bajnokság döntetlen érzékenységében és a minden sorozat megszakad elvben ezért nálam ez is iksz.

Genk-Gent/ döntetlen @ 3,00
Eredmény: 3-2

kötilaci.jpgA harmadik meccsemet a belga Jupiler League keretein belül rendezik meg. A Köteles Lacit is soraiban tudó Genk fogadja a Gent gárdáját. A tabellára pillantva ez a meccs nagyon egyértelműnek tűnik. A 16 csapatos bajnokság 12. helyezettje fogadja a csak rosszabb gólaránnyal 2. helyen álló csapatot. A bajnokságban 4 játéknapon vannak túl a felek. A hazaiak 3 döntetlen mellett 1 vereséget bezsebelve, míg a vendégek 3 győzelem és 1 döntetlennel tanyáznak az előbb leírt helyeken. A Genk hazai pályán kétszer remizett az új szezonban, úgy gondolom, hogy ma meg lesz a 3. is. Ezért ennél a meccsnél is középre rakom a kis ikszemet.