Moszkva és Basel a mai két kedvenc városunk

basel gashi.jpgCsütörtökön a sok-sok skandináv labdarúgó esemény közül egy sem ajánlotta fel magát, hogy a keblünkre öleljük, és rájuk bízzunk egy kis aprót a pénztárcánkból, nem úgy a moszkvai Lokomotív és a svájci Basel labdarúgó csapatai. Lássuk a medvét!

004 Lokomotív Moszkva - Rosztov

 A Loko idén eddig veretlen, bár csúnya volna ha már lenne nekik abból a két meccsből amit a Premjerben játszottak. Elsőként a Diósgyőrt az EL-ből kiejtő Krasznodart vendégelték meg egy 0-0-ra, másodjára pedig az újonc Tula otthonából hozták el a három pontot. Pavljucsenkóéknak ma ismét a Lokomotyiv stadionban lesz jelenésük, illendő behúzni a három pontot, hiszen az a Rosztov érkezik, akik nem a védelmük stabilitásáról híresek. Kezdték az idényt egy orosz Szuperkupával, ahol a másik moszkvai egylet, a CSZKA verte őket 3-1-re, majd az első bajnokin szintén moszkvai csapatba, valamint egy hetesbe futottak bele. Legutóbb már kozmetikázott a Rosztov, a Krasznodar otthonából csentek pontot, mégpedig a mérkőzés 92. percében. Szóval ebből is látszódhat, hogy a Rosztov tud küzdeni ha akar, ám ma ez is hiábavaló lesz, a Loko bezúzza az RSZM-et.

Tipp: Lokomotív Moszkva (1.50)

044 Basel - St. Gallen

A svájci bajnokságban ebben az idényben eddig öt bajnoki fordulót rendeztek, ketten viszont lemaradtak, így ők ma pótolják az elmaradásukat. A Basel eddig 100%-on pörög, mindegy merre jár Paulo Sousa együttese, a három pontot magukhoz veszik. Nem így a St. Gallen, amely eddig csak 5 pontot szedett össze, azt is saját közönsége előtt. Az "Espen" egyszer ment ezidáig idegenbe, azt akkor 1-0-val büntette a Sion. Ma valami hasonlóban részesíthetik őket Strellerék. Nálam biztosan

Tipp: Basel (1.40)

Szummázva 2.10 a móka.