U19 Európa Bajnokság - A csoport, 2. forduló

u19.jpgHazánkban rendezendő U-19-es Európa Bajnokság csoportkörének második kanyarját rendezik a mai napon. A két csoportban 2-2 meccsen ikszelhetjük be a tutit a szelvényeinken. Az én szemem inkább a "magyaros" csoportra szegeződik, mert úgy vélem, hogy mindkét meccsben jó kis pénz van. Lássuk, mit gondolok róluk.

U19 Ausztria-U19 Izrael/ U19 Ausztria @ 1,80
Eredmény: 3-0

osztrák.jpgIdőrendben első meccsen a sógorék játszanak az izraeli U-19-el. Mi már megtapasztalhattuk szomszédaink stílusát, most az előzőekben a csoport leggyengébbének tartott csapat ellen is megmutathatják, hogy mit tudnak. Győzelem esetén tulajdonképpen elődöntősek. Izraelnek is még van tétje, esetleges győzelem esetén nagy lépést tehetnek a jövő évi korosztályos vb részvétel felé, ha most nem nyernek, akkor az utolsó fordulóban egy fajta "mini-döntőt" játszhatnak a mi büszkeségeinkkel. Úgy gondolom, hogy az erősebb csapat behúzza a meccset. Az ajánlott odds is nagyon jónak tűnik.

U19 Magyarország-U19 Portugália/ U19 Portugália @ 1,48
Eredmény: 1-6


A csoport másik meccsén is ugyan az a felállás mint az előzőekben. Viszont annyit hozzá tennék, hogy itt vannak a magyar szurkerek, akik vagy Kálmán bácsi hívására vagy nem, de kimentek a Szusza Ferenc stadionba és akkor azt kellett látniuk, hogy ezek a séró királyok simán kikapnak sógoréktól. Szomorú, de ez a valóság. Bátrabbaknak egy hendis győzelem is megjátszható, nem ördögtől való gondolat az sem. Én viszont maradok a simánál.

kálmánbá.jpg

Címkék: foci, U19