Svéd matekozás AIK módra

aik-logga-edited.jpgA svéd bajnokságban, az Allsvenskanban van egy olyan csapat, amely a héten vesztette el a szüzességét. Amióta elkezdődött a stockholmi AIK számára a 2014-es idény, két bajnoki és egy európai kupameccs kivételével hozta a tőle megszokottat, ám most a héten megszakadt egy szép sorozat. Vajon az AIK Stockholm visszatér a jól kitaposott ösvényre?

Falkenberg - AIK Stockholm, 15:00

Az AIK Stockholm a 2014-es idény első három hazai meccsét úgy kezdte, hogy a megszerezhető kilenc pontból mindössze egyet tudott begyűjteni. Nem valami szép kezdés. Na de azóta felébredtek Markkanenék, zsinórban hozták a következő öt hazait. Idegenben még veretlen Andreas Alm együttese, ennek is köszönheti, hogy a tabellán a 2. helyen áll igaz hat pont hátránnyal a Malmö mögött, de ez ma egy Falkenbergben aratott sikerrel három pontra csökkenthető.

Szóval az AIK remek formában van, nem úgy a Falkenberg, amely a legutóbbi négy bajnokijából egyet sem tudott megnyerni, mindössze három döntetlen íródott a számlájukra, igaz azt is le kell szögezni, hogy a falkenbergi stadionban négy bajnoki óta veretlen az együttes. Viszont ma az egyik éllovas érkezik, és hát ez most nem ígérkezik olyan könnyű feladatnak. Ellenben jó alap lehet, hogy az eddigi hazai meccseiken mindig eredményesek voltak Rodevåg-ék, így hát nem maradt más hátra, mint hogy megállítsák az igen hatékony stockholmi támadógépezetet. Az AIK-ból többen is vannak akik a hátukon viszik a csapatot, Markkanen (14/6), Bahoui (13/6), a costa rica-i Borges (11/4), aki a vb összes meccsén pályára lépett, Goitom (14/3), Igboananike (14/2), Milosevic (13/2) és Lorentzson (14/2) is azok, akik már több góllal jelentkeztek ebben az évadban.

Szóval a meccsen a vendégek a favoritok, és mivel a hazaiak is szeretnek rúgott góllal letudni hazai meccset, úgy gondolom, amiről már szó esett a bevezetőben is, hogy az AIK visszalép arra az ösvényre, amiről a Linfield elleni Európa Liga meccsen lelépett, azaz ismét overes meccset játszhat. Meg kell említenem, hogy a bajnokságban már 11 mérkőzés óta tart ez a sorozat, remélem ez ma egy tucatra ugrik, amit a fogadók is előszeretettel pakolnak.

Tipp: 2,5 gól felett
Odds: 1.86
Iroda: Unibet

Eredmény: 4-1