tipico Bundesliga 1. Runde

Az osztrák Bundesliga a tipico fogadóirodával és a Play Fair Code szervezettel karöltve vág neki az új, 2014/15-ös szezonnak, melyből előbbi mint névadó szponzor is észrevéteti magát. Szombaton négy városban kezdik meg a felek a hosszú hadjáratot, ezekből háromra okoskodnék pár sorban.tipico-Bundesliga_Quer-1024x237.jpg

Salzburg - Rapid Wien, 16:30

gulacsi.jpgSalzburgban ismét a bajnoki cím lehet az üdvözítő idén, ehhez az első lépést hazai pályán a Rapid Wien ellen lehet megtenni. Nem kell ezen sokat morfondírozni, mi lehet a mai meccs vége, hiszen a Salzburg tavaly óta csak erősödött. Az értékeik megtartása mellett, elcsábították Brüsszelből a mindössze 20 éves Brunot-t, akiért az Anderlecht 6 millió eurót kért és kapott meg, és aki tavaly 10 gólt hozott össze a belga bajnoki idényben, de érkezett a védelembe az Esbjerg egykori alapembere, Ankersen is, de vissza lett rendelve az A csapathoz jó pár kölcsönben lévő fiatal is. Az első bajnoki színre lépés biztos nem lesz egyszerű, de a Salzburg érzésem szerint ezt ma behúzza.

Tipp: Salzburg (1.29)
Eredmény: 6-1

Admira Wacker - Wolfsberger AC, 19:00

A nap másik meccsét Maria Enzersdorfban rendezik, ahol az Admira a Simon Attilával megerősödött wolfsbergieket látja vendégül. Az Admira a felkészülési szakasz vége felé közeledve egyre jobban produkált, hiszen a Ceske és az Amkar Perm is fejet hajtott, majd a kupában igen magabiztosan ütötték ki az alacsonyabb osztályú Lendorfot. Tavaly a csapat az utolsó előtti helyen végzett, idén biztosan nem terveznek ennyire hátul maradni. A Wolfsberger AC pont az ellenkezőjét járta be a bajnoki rajtra való hangolódás időszakában, hiszen utolsó három edzőmeccsüket sem sikerült abszolválni, a Split, a Rudar és az Union Berlin ellen sem jött össze a győzelem. Vigaszt az osztrák kupában találtak, Weizben 4-2-re verték a regional ligás csapatot.simon.png

Az átigazolási piacon egyik klub sem kavart nagy vizet, ha csak az nem, hogy a Wolfsberg leigazolta Paksról a legutóbbi magyar gólkirályt, Simon Attilát.

Az esélyekről csak annyit, hogy a fogadók nagy része hazai sikert vár, ez a fogadók több mint 90%-a, és ha megnézzük, hogy tavaly is oda-vissza pofozta az Admira a Wolfsberget, akkor adjunk ennek az opciónak esélyt, bár én óvatosba veszem, és inkább DNB-be játszom.

Tipp: Admira Wacker DNB  (1.44)
Eredmény: 1-4

Ried - Wiener Neustadt, 19:00

A mai harmadik osztrák választottam a Ried hazai meccse, ahol egyértelműen hazai győzelmet várok Oliver Glasner tanítványaitól. A Neustadt eddig háromszor tudta meglepni mai vendéglátóját, egyszer nagyon, amikor mind a három pontot elvitte Riedből, kétszer pedig csak pontot lopott a Keine Sorgen arénából. Az osztrákoknál ahogy nézem nem nagyon kell vizslatni, ki milyen erősítést végzett, nagyon nem aktívak a sógor csapatok, adnak-vesznek, de inkább  pénzmozgás nélkül (ingyen igazolható), vagy olyan kis összegekért, hogy azt fel sem tüntetik a transzferes oldalak.

Kedvenc odds-os, fogadós oldalamon utánanéztem, mit várnak ettől a mai meccstől a fogadók, hát egyöntetűen azt tippelik, hogy itt ma bizony a Riednél marad a három pont. Ne kételkedjünk, tuti igazuk lesz.

Tipp: Ried (1.57)
Eredmény: 3-1


Eredő: 2.92
Iroda: bet365