Keddi dupla-dupla!

braza.jpgSzámomra igazából még csak most kezdődik a világbajnokság. Nem tereli el a figyelmemet eme pompás sportról holmi vizsgaidőszak okozta feszültség. Remélhetőleg ez a fajta nagyobb szabadidő a tippjeim pontosságában is megmutatkozik. De hát fel a fejjel, új nap, új remények. Viszont mi sportfogadók olyan állatfajok vagyunk, hogy mindennap neki vágunk a kissé ismeretlennek és megpróbáljuk kihozni belőle a maximumot. Nézzük ma mivel lehet pénzünket megfialtatni. Következzen a C és D csoport utolsó meccsei. Olyan tippek következnek amikből kötésben téve hozhat egy szebb összeget a konyhára.

Costa Rica-Anglia
C csoport 18:00
Eredmény: 0-0

Ezen a meccsen igazából nagy tét már nincsen, kivéve azt, hogy Costa Rica már egy döntetlennel is csoportelső, ami óriási eredmény és egyben meglepetés, hiszen 3 darab volt világbajnok nemzetet utasíthat nagyon könnyedén maga mögé. Anglia számára annyi maradt ezen a tornán, hogy egy győzelemmel elkerüljék a csúfos bukást. Ezért úgy gondolom, hogy az angolok legalább az egyik félidőt behúzzák és hozzá segítenek minket az 1,40-es szorzóhoz.c csoport.jpg

Olaszország-Uruguay
C csoport 18:00
Eredmény: 0-1 (0-0)

Igazi vérre menő csata következik, az egyik válogatottnak e meccs után befejeződik a brazíliai kirándulás. Az olaszok nagy ziccert hagytak ki azzal, hogy előző meccsen betliztek. Uruguay viszont Suarez vezetésével bejelentkezett a 2. helyre. Döntetlen az Azzurinak jó, az uruknak támadni kell. Az olasz védelem azért van annyira jó és rutinos, hogy a félidőt kihúzzák kapott gól nélkül, elől pedig nem fognak kapuba találni a 45. percig így az én tippem erre a meccsre a félidő X. 2,10-es odds-ot kapunk érte.

Görögország-Elefántcsontpart
D csoport 22:00
Eredmény: ?

Az elefántoknak a saját kezükben van a sorsuk, ha nyernek, akkor biztosan továbbjutnak. Erre minden esélyük meg is van, hiszen az ellenfelük az eddig nagyon harmatos formát mutató görögök. De a csoport érdekességét adja, hogy még ők is továbbjutnak az esetleges győzelmük esetén, viszont akkor Japán nem nyerhet Kolumbia ellen. Úgyhogy ez a meccs nem tűnik azért annyira simának, mint az ember gondolná. A csapatok játékát figyelembe véve ezen a meccsen Drogbáéknak áll a zászló, de inkább valami más alternatívát gondoltam ki erre a meccsre. Nézve a gólarányokat, jó lehet erre a meccsre a 2,5 gól alatti opció 1,75-ért.d csoport.jpg

Japán-Kolumbia
D csoport 22:00
Eredmény: ?

A Falcao nélküli Kolumbia tulajdonképpen csoportelső, egy nagy zakót kellene felvenniük az est végére, viszont Brazíliában jó idő van, ezért inkább maradnak a lenge ing mellett. A japánokkal kapcsolatban ugyan az a helyzet, mint a görögöknél, hogy figyelniük kell a másik meccs eredményét is. A dél-amerikaiak igazából nagyon menni nem kell előre, hadd jöjjenek a japók, viszont a kontráik életveszélyesek. Ezért úgy gondolom, hogy ha az első félidőt nem is, de a másodikat biztosan megnyerik. Az egyik félidőt legalább megnyerik alternatívára 1,53-as szorzót kínálnak nekünk. Pompás.