A B csoport zárásaként gólzápor a két európai győzelmével

vb logo.jpgEzen a héten befejeződnek a csoport küzdelmek a világbajnokságon. Az utolsó fordulóban az egy csoportban lejátszandó meccseket azonos időben rendezik, így napi 4 meccsre tudunk fogadni. Mondhatni, hogy a bőség zavarával küszködünk. De mi sportfogadók inkább azt szeretjük, ha nagy a választék, ezért ez az elkövetkezendő négy nap a mi szájunk íze szerint fog alakulni az események száma szempontjából. Az, hogy a pénztárcánk is örülni fog-e ennek, az rajtunk (is) múlik. Nézzük mi várható ma, röviden, tippekkel.

Ausztrália-Spanyolország
B csoport 18:00
Eredmény: 0-3


A B jelű csoport kezdi meg először az utolsó kanyart. Ezen a meccsen a két delikvens válogatott, e meccstől függetlenül repülhet haza. Így nekik nem maradhat más, mint hogy szépen búcsúzzanak el a további küzdelmektől. Spanyol részről úgy gondolom, hogy az eddig nem, vagy csak keveset játszók kerülhetnek a kezdő 11-be és próbálnak meg bizonyítani, kisebb gyógyírt szolgáltatni a "Vörös Fúria" szurkolóinak. Az ausztrál részről, amit a hollandok ellen láttam, az nagyon tetszetős volt, perszea hibák becsúsztak és emiatt szenvedtek vereséget, de a mai napon is egy ilyen nyílt sisakos meccset várok tőlük, a labda keveset lesz náluk ez borítékolható, így a gyors kontrákra építhetnek. A gólok biztosan nem fognak hiányozni erről a meccsről sem így be lehet próbálkozni a spanyol győzelemmel, 3,5 gólnál több lehetőséggel amire 3,1-szeres pénzt fizet a bet365.

Hollandia-Chile
B csoport 18:00
Eredmény: 2-0

chile-hol.jpgA csoport másik meccsén viszont elég nagy a tét, lévén aki nyer az megnyeri a csoportot (döntetlen esetén a hollandok az elsők). Viszont ezen a vb-n már történtek elég vaskos meglepetések, így nem biztos, hogy az lesz jobb pozícióban aki nyer, hiszen az A csoport meccseit majd magyar idő szerint este 10-kor játsszák, és ott derül ki, hogy Brazília megnyeri-e a csoportot, a józan ész azt mondatja velem, hogy Kamerun képtelen lesz arra a bravúrra, hogy pontot/pontokat szerezzen a hazaiaktól. Így ezen a meccsen nem taktikázni nem lehet, aki megpróbál csúnyán ráfaraghat. Látva a csapatok eddigi meccseit, jó kis össze csapásra lehet számítani, Sanchezék-nek támadni kell, viszont hátul megfigyelni a gyilkos módban játszó Robben-RvP párosra. Jó kis futballcsemege várható, aminek mi nézők örülhetünk a legjobban. Egy ilyen meccsre tippelni nagyon nehéz, ha végeredményt kellene mondanom akkor döntetlenre venném a meccset. De az internetnek köszönhetően vannak más alternatívák pénzük gyarapítására. Ezen a meccsen is egy kettős kombinációt szemeltem ki magamnak, ez pedig a 2,5 gólnál több és holland győzelem, a fogadó iroda itt is elég bőkezű, hiszen 4-es szorzóval ajánlják ezt az opciót, kár lenne ott hagyni.