Brazília, Németország és Horvátország is lecsapja a tutit?

wc-1400859202.jpgPéntek este és szombat hajnalban is jó pár helyen meccselnek még a brazíliai világbajnokságra készülő nemzeti válogatottak. A vb két nagy esélyese, Brazília és Németország saját közönsége előtt, Sao Pauloban és Mainzban fogadja ellenfelét, miközben Modricék már Brazíliában Salvador városában mérettetnek meg Ausztrália legjobb 11-ével.

Németország - Örményország
Eredmény: 6-1

Joachim Löw nagy valószínűséggel már azzal a tizeneggyel ugrik neki az örményeknek, akiket majd a vb első csoportmeccsén, a portugáloknak ugraszt neki. A két válogatott még a 90-es évek végén mérte össze az erejét, az 1998-as vb-selejtezőben, akkor nem okozott nagy gondot Klinsmannéknak az örmények két vállra fektetése. Ma sem hinném hogy gondot okozhat a siker elérése, ám az örmények azóta már megerősödtek, mint ahogy nem sok válogatott van már Európában, akit fél vállról lehet venni. A selejtező csoportban igaz hogy 5. lett a csapat, de idegenben mondhatni parádézott. Elverte a dánokat, a cseheket, és leikszelt a nemrégen a Luxemburggal is csak 1-1-re jó olaszokkal. Ettől függetlenül kell a németeknek egy kis önbizalom növelő győzelem, szerintem bennük van egy min. kétgólos siker.

Brazília - Szerbia
Eredmény: 1-0

Neymaréknak ma nem lesz könnyű dolga a szerbekkel, de a siker nem maradhat el saját közönség előtt. Scolari úgy tűnik a horvátok elleni nyitómeccsen pályára küldendő 11-et dobja ma harcba, így nem hinném, hogy Tadicéknak van esélye a szamba megakadályozásában.

Horvátország - Ausztrália
Eredmény: 1-0

Niko Kovac együttese szerintem a vb egyik meglepetés csapata lesz. A középpályájuk brutálisan erős, ha ők, Modric és Rakitic pengésen, hatékonyan játszanak, sem az ausztráloknak nem lesz most esélyük, de még a vb-n is szépen megizzadnak majd a horvátok ellen.

Tipp: Németország -1,5 & Brazília & Horvátország DNB
Odds: 1.30 & 1.22 & 1.25 = 1.99