MLB tippek szombat estére és éjjelre

mlb_backg.jpgEzerre dübörög a baseball alapszakasz az amerikai profi baseball-ligában és mi sem tétlenkedhetünk, hiszen számtalan fogadási lehetőséget kínál ez a sportág is - legalábbis a netes fogadók számára. Lássunk egy csokornyi tippet az aktuális kínálatból!

 

New York Yankees - Minnesota Twins / New York Yankees (1.41)
Eredmény: 3-1

tanaka.jpgA szezon elején igazolt japán Tanaka a hazai dombon, míg a karrierje csúcsát már elhagyó Correai a másik oldalon dobó pozícióba. Tanaka ellen eddig nem igazán találták az ellenszert az ellenfelek ütői, 7-1 mérlege és kicsivel több, mint 2-es ERA mutatója fergeteges, míg Correai csak szenved a dombon. Hát nem a Yankees elleni meccs hozza majd a megváltást a vendégek dobója számára, nyernek a Jenkik és visszahozzák 50%-ra otthoni mérlegüket!

St. Louis Cardinals - San Francisco Giants / St. Louis Cardinals (1.59)
Eredmény: 2-0

holliday_cardinals.jpgBorzalmas formában a Cardinals: a Yankees elleni hazai szériából mindössze 1 meccset nyertek meg, most pedig a Giants elleniben eddig 2-ből semmi... Ennek ellenére tartja Wildcard helyét a hazai együttes, de lassan fel kellene ébredni, mert a Milwaukee előnye egyre csak nő! Hazai dombon Wacha, aki 3-3 mérleggel és 3 alatti ERA mutatóval áll, míg a vendégeknél az a Petit kezd adogatóként, aki ellen még a Cubs is győzni tudott nemrég. Ezúttal is veretjük a Giants csapatát vele - ezúttal a Cardinals otthonában!

Miami Marlins - Atlanta Braves / 6.5 run felett (1.54)
Eredmény: 5-9

miami_marlins.jpgA Marlins egészen összekapta magát az idei szezonra, 28-26 mérleggel csoportja 2. helyén áll mai ellenfele mögött, otthon pedig fergeteges 20-9 mérleget tud felmutatni! Övék egyelőre az NL 2. legjobb támadósora 248 futással, viszont védelmük az élmezőnyénél lényegesen gyengébb! Ráadásul ezúttal Turner személyében (1-2 5.35) sebezhető dobó kezd a dombon, melyet a nem rossz Atlanta ütők ki is használhatnak. Két jó csapat, az első meccs alapján a végkimenetel megjósolhatatlan (Santana miatt inkább Atlanta), a pontok lehet a legjobb választás!

Los Angeles Dodgers - Pittsburgh Pirates / LA Dodgers (1.69)
Eredmény: 12-2

ryu.jpgA Dodgers három vereségről érkezik a Pirates elleni széria 3. találkozójára. Ryuval a dombon talán már lesz is esélye a tavaly elképesztő feltámadást bemutató Dodgersnek. A koreai dobó idén is jól áll 5-2 3.10 mérlegével, de persze szüksége lesz egy kis offenzív támogatásra is ha győzni akar a Dodgers. A Pirates annyira nem jó, hogy mindhárom meccset elhozza Los Angeles városából. A vendégek rutintalan dobója, Brandon Cumpton kiváló lehetőséget biztosít a Dodgers ütők számára, hogy Ryu-t szezonbeli 6. sikeréhez vezessék!