Tippmixből válogatott szombati tippek

tippmix.pngIgaz hogy a közkedvelt labdarúgó bajnokságok már lehúzták a rolót, nagy a készülődés a brazíliai világbajnokságra, azonban most szombaton még vannak olyan lehetőségek, amiket meg kell ragadni, nem szabad elszalasztani a nyerési esélyeinket. Bár a kínálat nem rossz, na de azért óvatosan, hiszen sok a skandináv meccs, amelyre bár volna jó tippem, de nem a tippmixes kínálatból. Nézzük milyen tutik maradtak.

lovrencsics.jpg122 Lech Poznan - Pogon Szczecin / Lech Poznan @ 1.43
Eredmény: 0-0

Elsőnek, sorszámozás szerint a lengyel bajnokságból vettem ki egy mérkőzést és vele együtt a tippet. A Lech Poznan már nem nagyon álmodozhat bajnoki címről és BL indulásról, az ezüst az amit a bajnokság végén Lovrencsicsék nyakába akasztanak. Matematikai esély még van, ezért hát meg kell ragadni az alkalmat és lenyomni a Pogon Szczecint, amely már csak lubickol a playoff tabella végén.

A norvégokat és a svédeket most kihagynám, mint ahogy nem fogadok ifjúsági tornákra sem. A Championship playoff döntő háromesélyes, így az sem jöhet szóba.

Stefan-Šćepović.jpg132 Sporting Gijon - Barcelona B / Sporting Gijon @ 1.74
Eredmény: 1-0

A spanyol 2.-ben, a Gijon - Barca B mérkőzésen nagyon benne van az iksz, ám a pontok inkább a Gijonnak kellenek, hiszen a Barca B úgysem juthat fel a La Ligába (remélem jól tudom), és hát a Gijon hátsójában nagyon ott van a Cordoba, a Huelva és a Sabadell is, tehát illendő volna nyerni a rájátszásbeli helyekért. Meg hát ha Gijonban kell játszani, abban a Sporting a 2. legjobb a Ligában, náluk csak a Sabadell célratörőbb. Kockázat van benne, de jó a szorzó, így én beleveszem a gyűjtőmbe.

cristiano-ronaldo-real-madrid-goal-celebration.png.jpg147 Real Madrid - Atletico Madrid / Real Madrid szerez gólt @ 1.20
Eredmény: 1-1, hu.: 4-1

Valószínű ez az a meccs, ami ma minden fogadónak valamilyen opcióval részt vesz majd a szelvényén. Nálam sem maradhat ki, nálam a Real a favorit, de gyáva vagyok ahhoz hogy megpakoljam. Így hát maradnék egy talán igencsak tutinál, hogy a királyiak egyszer legalább beveszik Courtois kapuját.

Eredő: 2.98