Ötnyolcvanhatszoros

napi tipp logo.pngA francia első és másodosztályú bajnokságból, a spanyol pontvadászatból és a holland másodvonalas erőlködésből szemelődtek ki a péntek esti labdarúgó tippek.

Niort - Brest, 20:00

A Niort az osztályozóért hajt, a Brest a középmezőnyben sütkérezik. A hazaiak csak három pontra vannak a hőn áhított színes pozíciótól, így illendő volna a jó formában lévő vendégeket a helyükre tenni. Szerintem bevállalható a hazai örömködés.

Willem II - Emmen, 20:00

Az Eerste Divisie listavezetője, a Willem II csak két ponttal előzi meg az őt üldöző Dordrechtet, a forma pöpec, a hazai pályán nyújtott teljesítmény is remek, míg az Emmen középmezőnyös, formailag elfogadható a brigád produktuma, így hát rámennék a hazai sikerre, megpakolva egy hendikepes sikerrel.

St. Etienne - Rennes, 20:30

A zöldek ha hozzák azt, amit eddig is produkáltak, összejöhet az idény végén az EL-selejtezős végzés. A Rennes hétközben kupameccsezett, talán nem lesznek olyan fittek, mint a házigazda, ez sokat nyomhat a latban. A St. Etienne amúgy az egyik legjobb gárda a mezőnyben, ha csak az otthoni mutatókat nézzük, csak az a három csapat előzi meg Erdincéket, amely amúgy is előnyt évez az összesített eredményeket vizslatva. A Rennes nem túl acélos távol a Stade de la Route de Lorient-től, így bátorkodok egy hazai győzelmet a figyelmetekbe ajánlani.

Atletico Madrid - Elche, 20:30

A Matracosokat nem hiszem hogy nagyon be kellene mutatni bárkinek is, aki követi az európai foci történéseit, a sikerük az Elche ellen nem is lehet kérdés, max. csak az, mennyit tesznek közé Diegoék. Az Elche igen masszív bír lenni ha idegenbe látogat, és úgy általában az Atletico vendégei beérnék az egy ponttal is. David Villáék nagy általánosságban nem a gálázásról híresek, bár egyszer-egyszer nekik is kijön a lépés, ám remélem ez nem ma kerekedik ki belőlük. Próbálom az Elchét három gólon belül remélni.

EseményTippOddsEredmény
Niort - Brest Niort 1.69 1-2
St. Etienne - Rennes St. Etienne 1.53 0-0
Atl. Madrid - Elche Elche (AH +2,5) 1.45 2-0
Willem II - Emmen Willem II (AH -1,5) 1.60 3-2
bet365.jpg 5.86 -