Vendégsarok: A DortmundFanatics főszerkijének vasárnapi tippjei

fanatics.jpgA vendégsarok mai meghívottja a dortmundfanatics.hu főszerkesztője, Lenkó Patrick, aki a vasárnapi labdarúgó meccsekből választott ki hármat és adott rájuk tippet.  Patrick egy Nógrád megyei községben, Karancslapujtőn rúgja a bőrt, emellett Kommunikáció és Médiatudomány szakon okosodik. 2010 óta megrögzött Dortmund fan, és 2012-ben elhatározta, hogy ennek a rajongásnak hangot is ad, akkor született meg a dortmundfanatics. Na de térjünk rá a lényegre, amiért ez a cikk született, jöjjenek a tippek egy dortmundi tollából.

Thun - Luzern, 13:45
Svájci Super League

Tippemet az első svájci mérkőzéssel kezdeném, amit nem kimenetelre fogok megtippelni, hanem gólok számában. Ránézésre, ha azt mondanám, hogy kimenetelre kellene fogadni, akkor egy erős hazait mondanék. A tabella igen csalóka lehet ám, főleg, hogy még a szezon kezdése után vagyunk egy kicsivel. Gólokban nem fukarkodott a két csapat eddig, legutóbb is egy soványka 1:1-et játszottak a felek. Mivel tippmixen nem lehet fogadni gólokban, így a neteseknek egy „GG”-t ajánlok, azaz a csapatok eredményesek lesznek.
Tipp: mindkét csapat szerez gólt (1.53) - Eredmény: 1-1

AZ Alkmaar – Ajax, 14:30
Holland Eredivisie

Papíron sima vendéget mondanék, de ez karcsú szorzót ad. Igaz, aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli. Folytatván az előző mintát, biztos vagyok benne, hogy egy jó bajnokit fogunk látni, az Alkmaar és Ajax tolmácsolásában. Gólokban fogadnék ismét, de ezúttal két opciót is választok. Elsőként a "GG", valamint az over fogadás szimpatikus. Utóbbit szimplán az utolsó három mérkőzésükre alapozom, mely 2-2, 2-3, 0-3, 2-2-re végződtek. Aztán lehet, hogy a sors megbosszulja magát, mert júliusban találkoztak a felek, és a lábakban bent maradnak a gólok, de reméljük, hogy nem.
Tipp1: mindkét csapat szerez gólt (1.53) - Eredmény: 3-2
Tipp2: 2.5 gól felett lesz (1.70)

Manchester United – Wigan, 15:00
Angol Szuperkupa

Szintén gólokban utaznék a Community Shielden, mivel a Manchester United pocsék felkészülésen van túl, a Wigan pedig a másodosztályban vigéckedik, jó pár eladott játékossal, és új edzővel. Bátrak próbálkozhatnak szerintem egy 0-1 V tippel, hátha megfricskázza őket, mint a Cityt a Wigan, de kétlem. Ami tény, hogy szerintem, valahogyan talál gólt a Wigan és a Manchester United, mert a felkészülés során már kapott be nem, 1-2 gólt a United.
Tipp: mindkét csapat szerez gólt (1.75) - Eredmény: 2-0

Sok sikert kívánok mindenkinek és nyereményekben gazdag hétvégét a DortmundFanatics.Hu nevében! - Lenkó Patrick

dortmundfanatics.png

DortmundFanatics.hu: a cél egy közösség létrehozása, hogy idehaza Magyarországon is megteremtődjön a kontakt a többi, magyarországi Dortmund szurkolóval. A másik fő cél egy olyan információs portál létrehozása volt, mely anyanyelvi, külföldi forrásokból dolgozó oldal legyen, mind hírek, mind tartalom szempontjából. Úgy tűnik, az oldal mind a mai napig elérte a célját, így Lenkó Patrick büszkén tekinthet, illetve tekintenek mások is a munkájára.