U20 Franciaország - U20 Ghána

2013_FIFA_U-20_World_Cup_logo.jpgNem egyszerű történet a mai napi sportfogadás kínálatból kiválasztani azt az esemény, amelyre nyugodt szívvel mondhatom, na ez aztán a tuti tipp. Nagy kutakodás után végül megszületett a "baba", az U20-as törökországi világbajnokság egyik elődöntőjére, a Franciaország - Ghána meccsre fabrikáltam egy lehetőséget.

France Flag.png U20 Fanciaország - U20 Ghána Ghana Flag.png
U20 világbajnokság, 17:00
Tipp: mindkét csapat szerez gólt (1.53)
Eredmény: 2-1

A franciák a torna során eddig egy megbicsaklástól eltekintve - vereség a spanyoloktól, akik már azóta kipottyantak - mondhatni hogy jól szerepelnek, meccseiken rendre gólzápor van, az öt meccsükből csak egy zárult underrel, a többin a minimum 3 gól megadatott a közönségnek.

Ghána két buktával, egy francia és egy spanyol lekvárossal indította a tornát, de aztán az USA elleni győzelem továbbjutást ért a csoportból, olyannyira, hogy most a döntő kapujában állnak a ghánai legények. Az ő meccseikre is jellemző, hogy potyognak a gólok szép számmal, csak a Spanyolország elleni tűnik ki a sorból, hiszen ott csak egy találat született, de az is az ibériaiaktól. Ghána ezen meccs kivételével mindig eredményesnek bizonyult, nagyon bízom benne, hogy a mai napon sem hagynak fel a góllövés tudományával.

A tipp is ennek fényében született, egy jó kis elődöntőben bízva, ahol benne leledzik a 90 percben a döntetlen, hiszen mind a két fél gólra törően játszik, és bízom benne, hogy mind a két fél be is veszi az ellen várát.