Zsebeljük be az ötszörös lóvét a vasárnapi gyűjtővel

Öt meccs, öt tipp a vasárnapi meccsekből. A célok különbözőek, osztályban maradás, kupagyőzelem vagy kilépés ez európai kupaporondra. Nézzük is ki miért verseng a mai napon.

RODA - SPARTA ROTTERDAM
A Roda ha veri a Sparta Rotterdamot, marad az Eredivisie-ben. Az idegenbeli 0-0-ra lehet építeni. Németh Krisztián remélhetőleg játszik, és leteszi a névjegyét, és esetleg neki is köszönhető lesz, hogy a Roda nem búcsúzik az első osztálytól.

STURM GRAZ - WIENER NEUSTADT
A Sturm Graz jelenleg a negyedik helyen áll, és ha szeretné megtartani, ideje lenne összekapniuk magukat, mert ha a formájuk nem javul, bizony nem érnek oda Európába. Ma a Neustadt ellen el lehet kezdeni "pontosan" focizni.

DEBRECEN - FTC
A Loki kupagyőztesként várja a Fradi elleni rangadót. Ők már beléptek Európába. A Fradi is nagyon szeretne, matematikai esélyük még van is rá, és Moniz mentalitását ismerve, addig hajtja majd a fiúkat míg adva van a sansz. A Loki talán motiválatlan is lehet ezen a meccsen, így leginkább egy iksz, vagy a Fradi győzelem nézhet ki ezen a meccsen.

BENFICA - GUIMARAES
A Benfica nagyon erős társaság, nem hiába játszott EL döntőt, bár igaz ott elbukott a Chelsea-vel szemben. A bajnokság is elment számukra, pedig ádáz csatát vívtak a Portóval. Hogy a portugál kupát is elbukják? Nem lehetnek ilyen szerencsétlenek. Így ezt ma be kell hogy húzzák!

KECSKEMÉT - VIDEOTON
A Kecskemét a középmezőnyben végez, a Videoton pedig az Európa Liga induláshoz szeretne még pontot, pontokat gyűjteni. Horváth Ferenc együttese remek focit játszik, de nem lehet panaszkodni Gomes fiaira sem, így szerintem kinéz, hogy már az első félidőben lesz gól.

Esemény Tipp Odds
Roda - Sparta Rotterdam 2-1 Roda 1,57
Sturm Graz - Wiener Neustadt 0-3 Sturm Graz +0,5 1,30
Debrecen - FTC 2-3 döntetlen vagy FTC 1,625
Benfica - Guimaraes 1-2 Benfica 1,28
Kecskemét - Videoton 1-5 (1-2) félidő over 0,5 gól 1,30
Eredő: 5,52