Feleségem tippjei a Bajnokok Ligája döntőre

Szombat este 20:45-kor a londoni Wembley stadionban rendezik a 2013-as év legrangosabb futballeseményét, a Bajnokok Ligája döntőjét, ahol mint mindenki tudja, két német klub, a Borussia Dortmund és a Bayern München méretteti meg magát a trófeáért. A Tippvadászat természetesen nem hagyhatja figyelmen kívül az eseményt, így én mint a blog szerkesztője, tippekkel is szolgálok a nagy eseményre.

Mielőtt mindenki azt hinné, hogy a tippek saját agyszülemények, elkeresíteném a publikumot. Ugyanis most kivételesen kedves feleségemet bírtam rá, hogy lője be, mi is várható ezen rangos eseményen.

Kedvesem nagyjából tisztában van az európai elitfocival, az Európa-bajnokságokat és a világbajnokságokat rendszeresen követi, de nagyjából tiszta előtte az is, ki melyik csapatban játszik, tudja ki a jó és még jobb focista, valahogy úgy szűri ezt le, hogy akiről nagyon sokat írnak, az biztosan közéjük tartozik. Meglepően fogadta például, hogy a Bayern ilyen simán lenyomta a Barcelonát, nem titkoltan őket favorizálja a döntőben is.

A "papír alapú" tippmix kínálatot kérdeztem végig, igen így hívják mióta beindult a TippmixPro, a Magyarországon egyetlen engedéllyel rendelkező profi sportfogadói oldal.

A meccsre elkértem a számszerű végeredmény tippjét, így könnyű volt végigszlalomozni és bejelölni a tippeket, viszont amikor már olyanokat kérdeztem, hogy Lewandowski, akiről tudja hogy hintett egy négyest a Real Madridnak, rúg-e gólt, vagy hogy hány szöglet illetve sárga lap lesz, és ki szerez többet belőle, simán csak ennyivel válaszolt: "Haggyá má! Megmondtam az eredményt, érd be ennyivel!"

Így ezen lehetőségekre nem született tipp, ezt nézzétek el neki. Köszi!

Szóval akkor már tényleg sasoljuk meg mi is lett a vége a dolognak! Sok rizsa után jöjjenek a "tuti" tippek, kíváncsian várom mi sül ki a BL sütiből.

A végére egy egyszerű játék:

A 167-as sorszámú esemény, 'a felsoroltakon kívül más eredmény' előtt a kínálatban a 158-166 sorszámú eseményeknél megtalálható a 0, 1 és 2 gólt tartalmazó eredmény minden variációja, viszont a feleségem nem ezekből választott. Vajon mi volt az ő számszerű tippje?