Kecskemét - Eger

otpbankliga.jpgAz NB1 25. fordulójának nyitómeccsét Kecskeméten rendezik, ott ahol pár napja a bajnokesélyes, a 23 forduló alatt mindössze egy vereséget benyelő Győri ETO megkapta a második vonalkát a vereség rubrikába, ugyanis Horváth Ferenc tanítványai 5-2-re elnáspángolták Varga Rolandékat. Ma az Eger látogat a hírös városba.

kecskemet.png Kecskemét - Eger eger.png
NB1, 2013.04.26. 17:00
Tipp: over 2,5 gól (1.90)
Eredmény: 3-1

Az a csapat, mely már tuti kiesőnek titulálható, és ahol úgy tűnik igen komoly gomolyfelhők gyülekeznek, hiszen az eddigi pénzestáska őrzője, John Marshall nem kíván több pénzt invesztálni a klubba, már ha egyáltalán adott is bele valamit és még az sem tuti hogy az Eger be tudja fejezni az idei pontvadászatot. Ennek fényében nehéz meló vár ma Németh Norbiékra, akik azért szerintem beleadnak majd apait-anyait, már dacból is, és ha a Kecsó ismét valami hasonló produkciót tud nyújtani mint amit pár napja a győriek ellen előadott, akkor akár egy igazán jó kis meccs - sok gólos - kerekedhet ki a pénteki nyitómérkőzésből.

A Kecskemétnek a gólátlaga 2,66, míg az Egeré 2,70, ezen belül pedig a lilák hazai közönség előtt szintén a 2,66-os átlagot hozzák, míg az Egernél nem nagyon kell nézni hogy mi az idegenbeli mutató, hiszen egész évben idegenben kénytelenek játszani.

Gólban gazdag meccset várok, bátrabbaknak akár az over 3,5 is befigyelhet, ami jobb helyeken 3.40-et is kóstál.