Tippmixvadászat: Skandináv és dél-amcsi meccsek

tippmixvadaszat.pngA mai napra úgy gondoltam megpróbálkozom egy tippmixes eseményekből válogatott gyűjtőszelvény összetákolásával, és abban bízom, hogy a Tippvadászat olvasói lereagálják majd, hogy jól, esetleg tévesen gondolkodom-e. Skandináviából érkezett két tipp, egyik a nem is olyan régen elkezdődött svéd (Allsvenskan) bajnokságból, a másik pedig a Dán kupa 2. elődöntőjéből, ahol az Esbjerg és a Bröndby a visszavágón esik egymásnak. A harmadik kiszemelt, áldozat, nevezzük bárhogyan, a Libertadores kupa csoportkörének egyik utolsó mérkőzése.

Kalmar - Elfsborg, 19:00

A svéd bajnokság még csak pár hete indította útjára a csapatait, sok okosságot még nem tudunk leszűrni, max. csak körvonalazódnak a dolgok, ki, hogy, mit és merre. Gólokban gondolkodom, hiszen a két csapat a múltban valahogy mindig elboldogult a három góllal, többnyire overes meccsekkel mulatták az időt. Ma is ilyesmiben reménykedem.

Esbjerg - Bröndby, 20:30

Dán kupameccsen mérkőznek a felek, a cél a döntőbe kerülés. Az első meccsen 1-1-re végeztek, hasonló eredménnyel ma is meg lennék elégedve. Aztán hogy a hosszabbításban mit kezdenek egymással, az már nem nagyon érdekelne.

Libertad - Tigre, 2013.04.19. 00:45

A két együttes a Libertadores kupa 2-es csoportjában viaskodik a továbbjutás érdekében, amihez egyenlőre a paraguayi Libertad áll közelebb. Első találkozásukkor a Libertad nyerni tudott Argentínában, így elvileg jobb brigádnak tűnik a Tigrénél. A Tigre inkább az otthoni meccseit szereti, idegenben valahogy nem kóser nekik a dolog. Hazai sikert várok.

Ssz. Kötés Mérkőzés Tipp Odds Fogadási
határidő
 Eredmény  
038 1 Kalmar - Elfsborg over 2,5 gól 1.73 Cs 18:45 1-1 cancel icon.png
055 1 Esbjerg - Bröndby 2 vagy 3 gól 1.93 Cs 14:00 1-1 ok icon.png
058 1 Libertad Asuncion - Tigre Libertad 1.65 Cs 23:00 3-5 cancel icon.png
5.51