Vendégsarok: EstiKornél gondolatai az Internazionale - AS Roma kupameccsről

EstiKornel.jpgA vendégsarok egy korábbi meghívottja EstiKornél, a Grande Lazio népsport blog egyik írója, aki nagy olasz drukker hírében áll, és több olaszos blogon is aktívan tevékenykedik, hatáskörébe tartozik a Grande Lazio mellett az Il Nostro Calcio, valamint a Mauri partizán is, ma ismét életjelet ad magáról. Egy olasz fociért rajongó illetőtől vajon milyen tippeket várhatunk? Természetesen Serie A és B ligákból valót. Viszont ma este ilyen meccsek nincsenek az étlapon, viszont van egy olasz kupa elődöntő visszavágó. EstiKornél a mai napon az Internazionale - AS Roma mérkőzésre adott tippel örvendezteti meg a Tippvadászat olvasóit.

Internazionale - AS Roma, Olasz kupa elődöntő visszavágó, 20:45

Nagyjából mindenki elfelejthette, hogy az Inter El-kötelezettségei miatt a télen esedékes kupaelődöntő második felvonása még mindig nem történt meg. Így tehát az már biztos, hogy a döntő egyik résztvevője a Lazio lesz, de a másik kiléte a ma esti, Inter-Roma meccsen fog eldőlni, ahol a rómaiak indulnak kedvezőbb helyzetből - és nem csak azért, mert Rómában 2-1-re nyertek.

Az Inter egyszerűen borzalmas formában van, zsinórban kétszer kapott ki a bajnokságban, először az Atalantától, majd a Cagliaritól - ráadásul mindkét esetben más-más kategóriában elérve magas lúzerségi fokot -, rengeteg sérülttel küszködik, többek között Milito, Cassano, Palacio, Gargano és Nagatomo, az edzőjük képtelen olyan felállást választani, amelyik túlélne a következő meccsig, összességében a teljes a káosz.

Közben a Roma egész pofásan összeszedte magát, és bár Osvaldo eltiltott, Lamela újra életjeleket mutatott, Tottira pedig eddig sem lehetett panasz. Az Inter abban bízhat, hogy laziale érintettsége okán Rocchi kettőzött erővel fog küzdeni, illetve Alvarez ebben társa lesz - rájuk az utóbbi időben nem is lehetett panasz.

internazionale-roma.jpg

Mégis úgy érzem, hogy a Roma fog továbbjutni, mert kizártnak tartom, hogy legalább egy gólt ne szerezzenek, azután pedig szörnyű nehéz dolga lesz az Internek. A tippem a mérkőzésen döntetlen és Roma-továbbjutás.

Eredmény: 2-3

- EstiKornél -