Hármas gyűjtő Novafrescotól

nova.jpgNovafresco, aki régóta űz sportot a sportfogadásból és napi szinten figyeli az eseményeket, időnként jelentkezik majd egy-egy elemzéssel, vagy általa megtett fogadásokkal. Első próbálkozása itt a Tippvadászaton nem sikerült, ma javítani próbál, reméljük összejön a kísérlet. Ma három tippből álló gyűjtő fogadást ajánl az interneten fogadóknak.

 
 
Zenit - Kuban Krasznodar, 17:30
Teltház előtt jutna a négy közé a Zenit az Orosz Kupában. Már tegnap elkelt minden jegy Zenit-Kuban negyeddöntőre, amit a 21,500 fő befogadására alkalmas Petrovsky Stadionban rendeznek. A Zenit az EL kiesés óta észbe kapott, és elkezdett odafigyelni a hazai porondra is. A bajnokságban legutóbbi négy mérkőzésüket úgy nyerék meg, hogy ezeken egyetlen gólt sem kaptak. A kupában azt a Kubant fogadják, melytől 31 éve nem kaptak ki hazai pályán, sőt, Krasznodarban elszenvedett vereségükért is egészen 1990-ig kell visszamennünk az időben. A mérkőzés időpontjára, orosz viszonylatban roppant kellemesnek számító +12 Celsius-fokot várnak, nem csoda, hogy minden jegy elkelt. Közönségét mindenképp szeretné kiszolgálni a szentpétervári együttes, ha gólparádét nem is, de hazai győzelmet várok.
Videoton - Győr, 18:00
Hétvégén bajnoki mérkőzésen 1-1-re végzett a két együttes Győrben. Már ott is nyerhetett volna a Gomes mesterrel szárnyaló Vidi, de rengeteg helyzetet puskáztak el. Mivel a bajnokság megnyerésére nem igen van már esélye a fehérváriaknak, a kupában kell bizonyítaniuk. Hazai pályán ma előnyt szereznek a győriek ellen.
Szeged - Crvena Zvezda, 18:45
Final Four-ba készül az A-Híd Szeged vízilabda csapata a Bajnokok Ligájában. Ehhez a következő fontos lépés, hogy előnyt szerezzenek Szegeden a Crvena Zvezda ellen. Az Egert búcsúztató belgrádi együttes otthonában ugyanis garantáltan nehéz percek várnak Vincze Balázs fiaira. Csoportját első helyen zárta a Szeged (21 ponttal), majd a Montpelliert búcsúztatta. Mai ellenfele 15 pontot gyűjtve lett harmadik saját csoportjában. Ma egy újabb lépcsőfokkal közelebb kerül a Szeged a Final Four-hoz, előnyt szerez hazai pályán!

Mérkőzés Tipp Odds Eredmény -
Zenit - Kuban Krasznodar Zenit 1.50
Videoton - Győr Videoton 2.05
Szeged - Crvena Zvezda Szeged 1.50
4.61

- Novafresco -