Vendégsarok: A Kislány, nagy foci blog is rákapott a tippelésre

Bejegyzés alcíme...

kislany.jpgA vendégsarok mai tippadója ismételten a Kislány, nagy foci blog főszerkesztője, bloggere, László Ági lesz, aki a legutóbbi szerzeményében a három kiválasztott esemény közül kettőre sikeres tippet eszelt ki. Ági választása a keddi kínálatban fellelhető mérkőzésekből a magyar kupa és a német kupa elődöntőkre, valamint egy olasz másodosztályú bajnokira, a Brescia - Grosseto-ra esett.

Vasas - Debrecen, Magyar Kupa elődöntő, első mérkőzés, 18:00
A hazaiak a hétvégén bravúrgyőzelmet arattak a Békéscsaba vendégeként és vezetik az NBII Keleti csoportját. Az is megsüvegelendő, hogy egyedüli másodosztályú csapatként a legjobb négy közé jutottak a kupában. Ám a Vasas játékosainak 10 napon belül ez lesz a negyedik tétmérkőzésük, ami szerintem már túl sok nekik, illetve sérültjeik is vannak. A Debrecen ezt kihasználva legyőzi ma Dirk Berger együttesét. Tippem: Debrecen - Eredmény: 0-3

Bayern München - Wolfsburg, Német Kupa-elődöntő, 20:30
Túlzás nélkül állítható, hogy a bajorok a legjobb formában lévő topcsapat. A bajnoki címet már bezsebelték, a BL-ben ők jutottak a legsimábban az elődöntőbe (4:0-ás összesítéssel a Juventus ellen). Az sem ritka, hogy gólesőt rendeznek: a Werdernek hatot lőttek, a Hamburgnak kilencet, legutóbb a Nürnbergnek négyet vágtak. Így majdnem biztosra vehető, hogy a Wolfsburgot legalább két gólos különbséggel verik meg és jutnak az elődöntőbe. A Farkasokat az idei bajnoki szezonban otthon és idegenben is magabiztosan győzték le. Arra is érdemes fogadni, hogy Mario Mandzukic betalál, mivel a bajnokik során háromszor is eredményes volt.
Tippjeim: a.) Bayern München, b.) Bayern nyeri mindkét félidőt, c.) 0:1-ről Bayern München, d.) Mandzukic gólt szerez - Eredmény: 6-1

Brescia - Grosseto, Olaszország, Serie B, 20:45
A Bresciának életbevágó a 3 pont megszerzése, hogy eséllyel pályázzanak a feljutásra. A Grosetto ellen ez nem is tűnik lehetetlen vállalkozásnak, mivel ’tökutolsó’ helyen állnak és a legutóbbi négy meccsüket elbukták .
Tippem: Brescia - Eredmény: 3-1

- Kislány, nagy foci -