Vendégsarok: Barnamedve csúszós tippjei

tllogo3.jpgA vendégsarok mai tippmestere nem más, mint a méltán közkedvelt Tipplap nevű sportfogadással foglalkozó oldal főszerkesztője, Barnamedve lesz. Őt bírtuk rá arra, hogy a mai kínálatból szemezgessen. Választása két Divíziós jégkorong meccsre esett, ezekről szolgál egy kis infóval a Tippvadászat olvasóinak. A kolléga igencsak izmos tippeket választott, tehát aki hajt a nagy lére, annak mindenképpen ajánlom Barnamedve tippsorát.

Kazahsztán - Nagy Britannia, 16:00
Első tippként jöjjön Kazahsztán britek feletti alázása. Ezt a világbajnokságot a kazahok fogják nyerni, efelől ne legyen kétségünk. A kazahok olyannyira erős kerettel érkeztek, hogy KHL-es játékosokat is küldtek haza, mert nem voltak elég jók! A briteket el fogják söpörni.
Tippjeim: 1. vagy azt rakjuk meg, hogy Kazahsztán nyer, ez 1,12-es szorzót jelent, de ennél sokkal jobbnak tartom a gólokra fogadást! A meccsen több mint 6,5 gól esik majd! Ez 1.91-es szorzót jelent! - Eredmény: 5-0

Magyarország - Dél Korea, 19:30
Sokan egyből rávágják, hogy ez a meccs kötelező a magyar válogatott számára. Előrébb vagyunk, mint a koreaiak, de azért ne írjuk le őket! Dél-Korea 5 év múlva téli olimpiát rendez! Annak idején Szöulra, az olimpiára milyen zseniális férfi és női kézilabda-csapatot építettek fel, szinte a semmiből! Ha jégkorongban is szeretnének bravúrosan szerepelni, akkor vagy az A-csoportban kell edződniük, vagy itt a Divízió I. A-ban. Ha most kiesnek, nincs idő újrakezdeni az építkezést. Éppen ezért minden követ meg fognak mozgatni annak érdekében, hogy megnehezítsék a dolgunkat. Ne felejtsük, tét elsősorban Magyarország számára van!
Tippem: 3,5 gólos hendiről NYER Dél-korea! A győzelem a miénk, de nem lesz közte négy! Az odds 2.20, ami kifejezetten kellemes. - Eredmény: 4-4

- Barnamedve/Tipplap -