ZF-Eger - A-Híd Szeged

vizilabda.jpgA ZF-Eger vízilabda csapata szerdán 18 órai kezdettel az A-Híd Szeged együttesével mérkőzik. A Vodafone OB I szuperrangadóján a bajnoki formák alapján a két legjobb együttes csap össze egymással a Bitskey-uszodában. Azt is lehet mondani, hogy az alapszakasz győzelemért megy a harc.

eger_1.png ZF-Eger - A-Híd Szeged szeged_.png
OB1, 2013.04.03. 18:00
Tipp: Eger DNB (1.64)
Eredmény: 11-8

A Szegednél, mely veretlenül nyomul az OB I-ben, és még a nemzetközi porondon is életben van, a játékosok önbizalomtól duzzadnak. Vincze Balázs fiai ha szerdán nyernének, matematikailag már az élről várhatnák a rájátszást. Ezt az örömöt viszont az Eger valószínűleg nem nagyon akarja megadni a Tisza-parti fiúknak, így minden erővel azon lesznek, hogy a Bitskey-uszodában maradjon a három pont, és hogy az alapszakasz győztes kiléte még nyitott maradjon. Ám ha sikerül is a győzelem, még mindig lépéshátrányban marad az Eger, ugyanis az egri pólósoknak lesz még egy ki-ki meccse a Komjádi-uszodában, a Vasas otthonában.

Ősszel Szegeden a házigazda nyert 9-7-re, így az sem mellékes egy egri sikernél, hogy hányat tesznek közé Biros Petiék, vagyis a kétgólos siker a minimum elvárás.

A Tippvadászat óvatos duhajként hazai sikerben bízik, ám egy esetleges pontosztozkodás is benne lehet a meccsben. Tipp: 8-7-re nyer az Eger.

A mérkőzést a Digi Sport ÉLŐ-ben közvetíti!

Címkék: vízilabda