Vendégsarok: Brenda Parker BL tippjei

brendaparker.jpgA vendégsarok mai vendége, tippadója a Népsport Ferencváros blogjának az egyik bloggere, aki hölgy létére nagy Fradi, illetve focidrukker. Ő a Tippvadászat mai áldozata, akit felkértünk, hogy tippeljen a szerdai kínálatban fellelhető mérkőzésekre. A választása a két Bajnokok Ligája mérkőzésre esett.

Malaga - Borussia Dortmund, 20:45
Ezen összecsapást illetően egy követ fújok a többséggel: a biztos vendég győzelemre tippelek. Az oka végtelenül egyszerű: míg a Malaga utolsó három meccsének mérlege 1 döntetlen, 1 vereség és 1 győzelem, addig a Dortmund 1 döntetlen és 2 győzelem birtokosa, de ha ez nem lenne elég, akkor hozzáteszem: a Dortmund olyannyira jó formában van, hogy utóbbi nyolc BL meccsén nem kapott ki, sőt, mindössze háromszor ikszelt.

Real Madrid - Galatasaray, 20:45
Végül követezzen egy olyan összecsapás, amelytől olyan végeredményt várok, ami cseppet sem logikus. A lehető legtutibb meccstől azt várom, hogy meglepetés lesz, így a Real Madrid - Galatasaray találkozó előtt titkon török győzelemben reménykedem. De hogy reális próbáljak maradni, azt mondom: mindkét csapat szerez gólt a találkozón.

- brendaparker -