Silkeborg - Köbenhavn

superliga.pngHúsvét hétfőn sok labdarúgó bajnokságban rendeznek bajnoki mérkőzéseket, és nincs ez másképp a dán Superligában sem. A mai napon négy helyszínen esnek egymásnak a felek, amiből én a 17:00-kor kezdődő Silkeborg - Köbenhavn meccsre csaptam le, és próbálok meg nyerő tippel szolgálni.

silkeborg.png Silkeborg - Köbenhavn kobenhavn.png
Dán Superliga, 2013.04.01. 17:00
Tipp: over 2,5 gól (1.70)
Eredmény: 1-0

A két csapat között igen nagy a differencia, elég csak a táblázaton elfoglalt helyükre pillantani. A Silkeborg hajtja a sereget, a Köbenhavn pedig utcahosszal vezeti a bajnokságot. A győztes kiléte nem lehet kérdés, bár az utcahossznyi előny akár még meg is tréfálhat bennünket, hiszen a Silkeborg a kiesés ellen harcol, így ők kettőzött erővel mennek majd neki a koppenhágai alakulatnak.Erre nem is nagyon megyünk rá.

Ami minket leginkább érdekel, az az hogy hány gól születhet ezen a mai bajnokin. Mind a két csapatnak igen jó a gólaránya, a Silkeborg és a Köbehavn is 3,3-as meccsenkénti átlagot produkál, ebből Viggo Jensen együttese hazai pályán 2,8-ra romlik, a bajnokaspiráns pedig 3,2-re.

A hazaiak az utolsó öt Mascot parkban rendezett bajnokiból négyszer hozták az overt, a Köbenhavn ezen szűrésben csak három alkalommal.

Utóbbi 10 egymás elleni randijukon hat alkalommal elérték az overt, bár a silkeborgi Mascot parkban legutóbb csak egy 0-0-ra futotta a csapatok erejéből. Remélhetőleg ez csak egy volt a sok közül, a kivétel, ami erősíti a szabályt.

Tippem a mai mérkőzésre, hogy nyerő lesz a Köbenhavn, de a Silkeborg is eredményes lesz, ami ugye máris overt eredményez.

Címkék: dán foci