Alba Fehérvár - Atomerőmű

mkosz.pngA magyar férfi kosárlabda bajnokság középszakaszánál járunk, ahol ma a felsőházban rangadót rendeznek, ugyanis az alapszakasz győztes Alba Fehérvár otthonába az az Atomerőmű SE látogat, mely éppen a székesfehérváriak mögött zárt.

alba_2.jpg Alba Fehérvár - Atomerőmű Atomeromu.jpg
NB1 Felsőház, 2013.03.27. 18:30
Tipp: Alba Fehérvár -9,5 (1.91)
Eredmény: 78-59

Két idei meccsükön mindig a házigazda nyert, Pakson az ASE izzadósan (71-68), Fehérváron az Alba kicsit simábban (91-82). Dzunics legényei a felsőházat is vezetik, mind a három meccsüket megnyerték, míg az Atom a három meccséből egyet már elbukott, Kaposváron nem bírtak Swanstonékkal.

A fehérvári csapat tele van amerikai kosarasokkal, legutóbbi szerzeményük, Jarrod Jones például igen szépen termelt a Kaposvár elleni meccsen, 17 ponttal gazdagította csapata pontszámát. Úgy tűnik ez lesz az a csapat, amelyik megszorongathatja az Adria Ligában izmosodó Szolnoki Olajt.

Pakson sem panaszkodhatnak azonban a kosárlabda rajongók, hiszen Vojvodáék szépen teljesítenek eddig. Egyetlen gondjuk van a mai meccsel, hogy egyik erősségük, Lorenzo Williams nem teljesen egészséges, legutóbb a Jászberény elleni meccset is kihagyta, és nagy rá a sansz hogy ma sem fog játszani.

Hazai sikert várok, hasonló különbséggel mint a december 5-i meccsen, viszont ha Williams nem játszik, talán többet is közétehetnek Keller Ákosék.

Fotó: kezdő5.hu, mkosz.hu