Sápadt Fogsor

2022.aug.16.
Írta: riv3rsid3 komment

Cseh U19: Zlin - Slavia Praha

Podívejte se: emotivní derby dorostu rozhodl v závěru kanonýr Zlína Hamalčík  - Zlínský deníkMániákusan keresem nap mint nap az olyan overes meccseket, amiben van ráció. Kedden bár BL-selejtezős nap van, meg akad pár jó kis európai bajnoki meccs is, én mégis egy U19-es meccsben láttam meg a reményt. Csak a statisztika! 

Tovább
Címkék: over, Csehország

Konfetti vagy Konferencia Liga?

konferencia.jpgHello-hello fogsort azóta nem mosó olvasóim, amióta bejegyzéssel jelentkeztem, ez azt hiszem március volt. Szóval jó kellemes lehet a leheletünk. Akkor is biztosan valami pirosló tipp(ek)el érkeztem. Mai napon belelestem a Konferencia Liga kínálatába, találtam is pár elejtett morzsát a padlózaton, felszedtem, megrágjuk. Íme az ötletelésem! 

Tovább
Címkék: foci, Konferencia

2020. 06. 26. Péntek

Csapd ki a lóvét!

3x.pngPéntek. Meccsek. Tippek. Összekalapáltam egy 3x-et, rátettem a Kar98-ra, célzok és remélem célba ér a gondolat. Horvát, spanyol első osztályból, valamint egy török kettes bajnokiból merítettem ki a vizet.  Úsztassuk el a nappalit! Csapd ki a lóvét!

 

 

 

 

 

Tovább

2020. 06. 25. Csütörtök

Csapd ki a lóvét!

Watford eye Premier League promotion - ITV NewsMi van veled Inter??? Az olasz sztárcsapat tegnap este igencsak belerondított az elképzeléseimbe, miközben a MU hozta a kötelezőt, és az Atalanta meccsén is megszórták a kötelező overt a Lazioval karöltve. Ma egy PL meccs került bele a látószögembe, rizikós nem kétlem, valamint egy horvát alsóházi bajnoki tetszett meg. Tarts velem és izguljunk egy kicsit! Tippvadászatra fel!

Tovább

2020. 06. 24. Szerda

Csapd ki a lóvét!

Manchester United - Sheffield UnitedFelemásan zártam a keddi napot, mondom ezt úgy, hogy a szelvény amit ajánlottam, vesztesen zárt, ám ha valaki nem így egyben pakolta fel ezt a négy meccset, hanem mondjuk szinglibe, akkor minimális profitot kihozhatott belőle. Persze részemről ez csak olcsó magyarázkodás, a 3/4-es kombim ment a levesbe a mindössze két nyertes tippel. 

Tovább

Ligue 1.: Lyon - Angers

Csapd ki a lóvét te francia randevú!

Ritka alkalmak egyike, mikor a Lyon a Parc Olympique Lyonnaisban üresen hagyja az ellenfél kapuját, legutóbbi csúfság 2018 decemberében esett meg, akkor a Rennes állta jól a sarat. A 7x-es francia bajnok egy Monaco elleni idegenbeli ütleggel kezdte meg a 2019/20-as idényt, jól startoltak Depayék, hármat rámoltak be Lecomtének.

Tovább

Messi gól Izland ellen | Argentína - Izland | 2018.06.16. 15:00

Argentína - Izland mérkőzéssel indul a 2018-as focivb D csoportja. Ebben a csoportban van még Horvátország és Nigéria is, úgy gondolom ez az a csoport, ahol mindennemű pontvesztés végzetes lehet a továbbjutás szempontjából. Lio ne szórakozz, mutasd meg ki a korszakos zseni ebben a mezőnyben!!!

Tovább
Címkék: Messi, Argentína, vb2018

Brit tippek - 20180102

soccer-ball-with-great-britain-flag.jpgÚj év, új remények, ezért hát 2018 első munkanapján csapjunk is bele a lecsóba. Focimeccsek terén nem sok minden van, az angoloknál, a skótoknál bajnokin rugdosnak, Indiában is van valami bajnoki cucc, na meg az olaszoknál a Coppában, na de hát kupameccsre nem fogadunk, ez az egyik alapkő, amit letettem az évek során.

Na de nézzük is.

Tovább

Kupameccsre ne fogadj!

sticky-note-png-32848.pngAzt gondolom, hogy egy sportfogadó aranykönyvében ott szerepel a labdarúgás fejezetet felcsapva, hogy kupameccsre, barátságos találkozóra ne fogadj! Nálam is ott fityeg a falon a parafatáblán postitelve, aminek az év nagy részében fejet is hajtok, de azért néha elcsábul az ember. Aztán max. az történik, már ha besül a mutatvány,  hogy ismét csapkodja az ember a fejét a falba, hogy lehetsz ilyen állat, mikor a tiltólista ott figyel előtted a falon. Ez van. Ma is ez van. Mit lehet tenni. 

Tovább
süti beállítások módosítása