Premier League: Manchester United - Hull City

manutd-hull.jpegMost hogy a Manchester United az Arsenal legyőzésével felkapaszkodott a tabella 4. helyére, illendő volna már tőlük, hogy ott is ragadnak valahol az első hatban, de inkább az első négyben, hogy jövőre már ne essen meg velük az a szégyen, hogy ismét európai kupameccsek, de legfőképp Bajnokok Ligája mérkőzések nélkül maradjanak.

Manchester United - Hull City, 16:00

Ma ehhez jó alapanyag lehet a Hull City elleni meccs, talán előre borítékolhatónak tűnik a hazai siker. Ám azt azért tudni kell, hogy van Gaal együttesénél azért bőven vannak gondok, rengeteg a hiányzó, és leginkább a védelem foghíjas. A legutóbbi meccsre az új szerzemény, Blind sem volt már hadra fogható, rá pár hónap pihenő vár, de az Ágyúsok ellen Luke Shaw is kidőlt, gyarapítva ezzel a holland edző ősz hajszálait. Jó hír viszont, hogy Rojo és Falcao elvileg már bevethető állapotban van, ám nem valószínű, hogy ma kezdenének a Tigrisek ellen. A vendégektől Snodgrass még mindig maródi, valamint a támadószellemben focizó Ramirez iratkozott fel a hiányzók listájára egy Spurs elleni piros lappal. Steve Bruce együttese nem túl acélos idegenben, az idény első idegenbeli meccsét még nyerték, azóta viszont csak három döntetlent sikerült begyűjteni, igaz azt a Newcastle, az Arsenal és a Pool ellen.  

A United tavaly december óta nem nyert három meccset zsinórban, most itt a lehetőség, hogy ezt a gátat átszakítsa a csapat. A Hull City ellen általában jól megy a Vörös Ördögöknek, ha hozni tudják azt a magabiztos játékot, amit az Arsenal ellen, és ha van Gaal ismét a 3-5-2-es felállást választja, ami inkább a sok védő hiányának tudható be, akkor talán Rooneyéknak nem lehet gondjuk ma délután legyőzni a Hull-t. Az a szisztéma úgy tűnik, működött.

Kérdéses még a mostanság nagyon halovány van Persie játéka is, kíváncsian várom hogy van Gaal meghúzza-e azt, hogy nem őt kezdeti, hanem esetleg Wilsont, aki tavaly például duplát vágott az egymás elleni bajnokin.

Nálam sima egyes ez a derbi, azt simán ajánlom mindenkinek, én azonban bevállalom a hendikepes sikert, hiszen ez még Moyes idején is összejött.

Tipp: Manchester United -1,5
Odds: 1.99
Iroda: Pinnacle

Eredmény: 3-0