EL: Tottenham Hotspur - Partizan Belgrad

harry kane.jpgA Tottenham Hotspur ma bebiztosíthatja a helyét az Európa Liga legjobb 32 csapat között, ehhez csak annyit kell tenniük Dembelééknek, hogy az eddig nem túl sokat nyújtó Partizant két vállra fektessék. A londoniak kicsit álmosan kezdték a sorozatot, hiszen két döntetlennel nyitottak, de aztán az Aszterasz Tripolisz elleni két meccsen szerzett hat ponttal átvették a csoportban az uralmat. Vajon ma mit alkotnak a szerbek ellen?

 

Tottenham Hotspur - Partizan Belgrad

Paulinoéknak kell ma a siker a biztos továbbjutáshoz, hiszen a Besiktas szintén nyolc pontot gyűjtött, az Aszterasznak csak négy van, de van esély rá, hogy a görögök ma odapakolnak a törököknek, és akkor nekik hét máris pontjuk lesz az utolsó kanyarra fordulva, és hát az utolsó párosítások így festenek: Partizan - Aszterasz és Besiktas - Tottenham. Vagyis ha ma nem nyer a Spurs, bizony bajba kerülhet a 6. fordulóban. Persze ehhez nagyon össze kellene hogy esküdjön ellenük a sors.

Meg kell hagyni, nincs túl könnyű helyzetben Pochettino a kezdő XI összeállításnál, hiszen van egy csomó sérültje és Fazio is eltiltott, de ismerve a keret mélységét, mégis igen ütőképes kis csapatot pakolhat fel a Partizan elleni meccsre, ahol a szerbeknek nem sok sanszuk van már ebben a sorozatban. Elől a Lamela, Paulinho, Lennon, Kane kvartett rohamozhatja Lukac kapus ketrecét, és elnézve hogy Kane milyen formát mutat az EL-ben, nem hiszem hogy a szerbek megúsznák Kane gól nélkül. A fiatal angol támadó 6/7-es mutatóval bír, igaz ebből a hétből hármat az Aszterasznak pakolt be.

A Partizannal majd mindenki egészséges, de annyira súlytalannak tűntek eddig, hogy nem érzem bennük a meglepetés erejét. Paulinho, Lennon és Stambouli a Premier Leagueben eddig nem túl sok szerepet kapott, tehát most lehet villogni, helyet követelni maguknak a bajnoki meccsekre is.

A Tottenham jó passzban van, az utolsó öt tétmeccsükből négyet is behúztak, csak a Stoke babrált ki velük, ezen az egy meccsen jutottak csak egy gólig, a többin összejött a kettő. Mint ahogy az EL-ben is meccsenkénti kétgólos átlaggal bírnak, ahogy a Partizan is, csak fordított felállásban. A két gól simán benne kell hogy legyen a Spursben, és a Partizanban is, hogy nyeli a gombócokat. Remélem nem lövök mellé úgy, mint tegnap a Basel - Real meccsel.

Tipp: Tottenham Hotspur -1,5; -2
Odds: 1.85
Iroda: bet365

Eredmény: 1-0