Chile lefocizza a kengurukat

Alexis-Sanchez.jpgA B csoport igen izmosnak tűnik első blikkre, hiszen itt található az utóbbi évek legeredményesebb válogatottja, a címvédő Spanyolország, a mindig titkos favoritnak számító, 2010-ben döntőző Hollandia, a sokak által meglepetésre hajlamos, igen erős kerettel érkező Chile, valamint a már nem olyan jó neveket felsorakoztató, a fiatalítás útjára lépő Ausztrália.

Chile - Ausztrália
B csoport, 2014.06.14. 00:00

A csoport első helyét odaadnám Casillaséknak, az utolsót pedig a socceroosnak. A másik továbbjutó helyért tehát a Tulipánok és a chileiek viaskodhatnak. Alexis Sanchezék az első körben máris lépéselőnybe kerülhetnek a riválissal, hiszen míg a hollandusok a spanyolokkal kezdenek, amiből max. egy ikszet nézek ki Sneijderék részéről, addig Vidalék az ausztrálokat fektethetik két vállra. Ebben a csoportban igen sokat érhet a csoportelsőség, hiszen aki itt második lesz, az a nyolcaddöntőben máris összeugorhat a házigazda Brazíliával, mert hiszen arra mindenki mérget vesz, hogy az A csoport első helye az ki van bérelve Neymaréknak.

chile.jpg

Chilének tehát minden meccs kell, és hát ahogy del Bosque és Sampaoli, Chile mester is nyilatkozta, Chile bármelyik vetélytársával felveszi a versenyt, és ha még egy kis szerencséjük is lesz, akkor akár még összejöhet a B csoport első helye is, bár ez nem a realitás, de akár benne lehet a pakliban. Az ausztráloknak ez amolyan felkészülés az ázsia kupára, valamint a 2018-as vb-re. Itt ezen a vb-n, bár furán hangzik, de minden meccsen felszabadultan focizgathatnak, tét nélkül. Ami az ő feladatuk, egy-egy pontszerzéssel beleköpni a nagyok levesébe, amit szerintem nem nagyon tudnak majd megvalósítani a fiatal kenguruk.

Chile az első meccsen stílusosan kezd, és begyűjti a három pontot.

Tipp: Chile -1 (AH)
Odds: 1.63
Iroda: bet365

Eredmény: 3-1