Dupla párizsit kérek!

rg.jpgPárizsban az idei második Grand Slam verseny okán gyűlnek össze a teniszesek, hogy eldöntsék ki legyen 2014 salakos ura/úrnője. A selejtezők után 128-as táblán kezdték el a főtábla küzdelmeit, most az első fordulónál tartunk, ennek következménye a hatalmas választék. Ezt a bő kínálatot vétek lenne kihagyni, így egy jó fajta duplázós, teniszes szelvényt próbálok összeállítani.


Első mecdimitrov.jpgcsen a fiatalság találkozik a rutinnal. Grigor Dimitrov idei salakos szezonja nagyon patent. 15 meccséből mindössze 3-at veszített el. Aktuális ellenfele ellen is játszott, nem is olyan régen Rómában. 2:0-ra győzte le a horvát Karlovicot. Az emlitett krabót salakos szezonja nehézkesnn indult be, sorozatban háromszor volt kénytelen az első fordulót követően utazni a következő verseny színhelyére. Ezt a meccset úgy tudnám jellemezni, hogy a feltörekvés elsöpri a már-már pályafutása zenitjén túl levő játékost és 3:0-val lép tovább az esélyesebb Dimitrov.



halep.jpgA két versenyzőnk között a világranglistán egy jó nagy különbség található, míg Simona a 4. addig az orosz "csak" a 87. Kleybanova legjobb eredménye két hetes versenyen 4. kör volt, de Párizsban eddigi 3 próbálkozása során a harmadik kanyarnál tovább nem jutott. A román kisasszony legjobb párizsi eredménye egy második meccsen búcsú volt. Az ő esetében viszont az előző négy párizsi próbálkozását fel lehet fogni tanulópénzként, az idei Australian Open-en elért negyeddöntővel bizonyította, hogy benne több van, ezt mutatja idei salakos eredményei is. Madridban döntőt játszhatott pont egy orosz ellenféllel szemben, de Sharapova más szintet képvisel mint mai ellenfele. Ezt alátámasztva, kettőjük mérlegén azt látom, hogy kétszer meccseltek egymással, mindegyik két szettben dőlt el Halep javára. Ma is ezt a kimenetelt játszom meg.

Esemény

Tipp

Szorzó

Eredmény

        

Grigor Dimitrov - Ivo Karlovic G. Dimitrov 3:0-ra nyer 1,57 0-3 cancel icon.png
Alisa Kleybanova - Simona Halep S. Halep 2:0-ra nyer 1,28 0-2 ok icon.png
Eredő odds: 2,0096