Vendégsarok: Barján Bianka EHF-es kézitippje

bianka.jpgSzép napot mindenkinek! Örömmel mondtam igent, mikor felkértek egy kis tippelgetésre. Az EHF-ben szereplő magyar csapat kézilabda mérkőzését választottam. A tippemben közrejátszik saját élmény, tapasztalat, de mivel oda-vissza vágós mérkőzésről van szó, érhetnek nagy meglepetések. :)

 

Esbjerg - Fehérvár, 13:00
EHF elődöntő, 1. mérkőzés

A Fehérvár ellenfele a dán Esbjerg lesz. Skandináv csapathoz híven, gyors, dinamikus játékot játszanak, rengeteg lerohanás góllal fűszerezve. Nem könnyű ellenfél, hiszen nyert a BL döntős Midtjylland ellen is.

Fontos lesz a magyar csapat visszarendeződése, hogy ne kapjanak gyors gólokat, valamint a türelmes játék, a stabil védekezés. A magyarok egy stabil kapussal rendelkeznek, és a védelmük is nagyon összeállt, ha hátul kellő az ellenállásuk, a támadójátékkal sem lesz baj:) Idegenben kezdenek, dán közönség előtt, ami nagy élmény, egyben nagy nyomás is lehet. Én a Fehérvárnak drukkolok, a tippem az első meccsre mégis az Esbjerg győzelme, pont a feljebb említett tapasztalatom miatt. Ám hazai pályán a Fehérvár nagyon erős, itthon dől majd el a továbbjutás. Tippem az első meccsre 23-20-s Esbjerg siker.

Tipp: Fehérvár +4,5
Odds: 1.85

Eredmény: 24-25