Gólokra megyünk rá a szombati NB1-es meccseknél - 20131019

nb1.png

A magyar bajnokság összes szombati meccsére bepróbálkozunk egy gólos tippel, meglátjuk mi sül ki belőle.

  • A Videoton a Puskás Akadémiát látja vendégül, gólgazdag első összeröffenést várok. Olvastam pár helyen, hogy a nagycsapat pontot ad a kiscsapatnak. Nem tartom valószínűnek, elég segítséget kapott már így is a felcsúti csapat, jó vidis játékos ment át kölcsönbe, meg hát a pályát is bérlik. Több segítség nem jár, oldják meg maguk, vagy inkább most már ők adjanak vissza valamit. 3-1-re nyer a Vidi.
  • Kecskeméten jó meccs várható, hiszen az idegenben nem túl acélos Lokinak már elkélne a siker, idén még nem volt örömük a győzelemben. Ám a Kecsó hazai pályán mindig szerez legalább egy gólt, így a Kondás csapatnak minimum kell a kettő, ha győzelemmel szeretnének távozni.
  • A Pápa - MTK meccs talán a legneccesebb tipp az öt közül, hiszen a Pápa hajlamos az underes meccsekre, viszont az MTK fiataljai ha egyszer végre megindulnak, esetleg ezen a meccsen is összejöhet az over. Kantáék négyszer jártak eddig idegenben, igaz egyszer sem volt könnyű dolguk, mert a DVTK, az FTC, a Vidi, majd végül a Loki pályáján sem olyan könnyű pontot, pontokat szerezni. A Pápa már más kaliber, lehet hogy Garami fiai is megszerzik első idegenbeli sikerüket?
  • Pakson a mostanság nagyon elemében lévő, utolsó hét bajnokijukon veretlen Diósgyőr tesz látogatást. Horvát Ferenc fiai eddig minden hazai meccsükön rúgtak gólt, de a DVTK is csak Debrecenben nem talált a a kapuba, azon kívül mindig bevertek egyek Futács Márkóék.
  • A Honvéd eddig a Bozsikban a bukó-nyerő szisztémát követi, legutóbb a Haladást verték, vagyis ma győzni érkezik a Pécs? A mecsekaljaiak amúgy igen jól tolják az utóbbi időben, kezdésként Pakson és Fehérváron kaptak ki, de utána háromszor is ponttal, pontokkal távoztak Fröhlichék. Nyertek az MTK és a KTE ellen, majd legutóbb Újpestről hoztak el egy pontot. A Honvéd ha nyerni akar, kellenek a gólok, hiszen a Pécs rúgott gól nélkül eddig nem távozott vendéglátóitól.

Kezdés

Esemény

Tipp

Odds

Eredmény

14:00 Videoton - Puskás Akadémia Over (O/U 3.5) 2.75
3-0 cancel icon.png
16:00 Kecskeméti TE - Debrecen Over (O/U 2.5) 1.67
0-3 ok icon.png
16:00 Lombard Pápa - MTK Budapest Over (O/U 2.5) 1.91
0-2 cancel icon.png
18:00 Paks - DVTK mind2 csapat szerez gólt
1.65
0-2 cancel icon.png
20:00 Honvéd - Pécsi MFC mind2 csapat szerez gólt 1.60 3-1 ok icon.png
William-Hill-Logo.jpg

23.16

Címkék: magyar foci