Chelsea - Rubin Kazany

Bejegyzés alcíme...

el.jpgAz Európa Liga végső sikerére is esélyes Chelsea ma a meglepetéscsapat Rubin Kazanyt fogadja a Stamford Bridge-n. Lampardék a bajnoki címről már lemondtak, viszont a FA kupa és az Európa Liga még behozható a közösbe. Érzésem szerint ezek közül az egyik meg is lesz a londoni együttesnek. Az EL címhez vezető út következő állomásán, a Rubin elleni odavágón most nagyon kellene egy jó eredmény, egy minimum kétgólos előny.

chelsea.png Chelsea - Rubin Kazany rubin.png
Európa Liga, 2013.04.04. 21:05
Tipp: Chelsea -1,5 (2.75)
Eredmény: 3-1

A Kékek nehéz sorozat közepén járnak, hiszen egy hét alatt négy mérkőzést kell megvívnia a csapatnak. Nehéz megmondani, hogy ez mennyit vesz ki a londoniakból, mindenesetre a hétvégi főpróba igen jól sikerült Benitez együttesének, hiszen az FA-kupa újrajátszott meccsén kiverték a nagy rivális Manchester Unitedet, igaz előtte egy nem várt vereségbe futottak bele a Szentek otthonában.

A Rubin Kazany a korábbi fordulókban óriási bravúrt végrehajtva két spanyol csapatot is kipottyantott már, előbb a a tavalyi győztes Atleticó Madridot, majd a Levantét is két vállra fektette.

A Bajnokok Ligája címvédőtől kötelező a győzelem, még akkor is, ha a Kazany idén hibátlan idegenbeli mérleget tud felmutatni az Európa Ligában. Annyira azért nem tartom olyan erős csapatnak a Kazanyt, hogy idegenben veretlenül végigvigye a szezont, így ma úgy érzem eljött ennek is az ideje. És ha már botlik a csapat, essen nagyot. A bajnokságban két moszkvai (CSZKA, Dinamo) csapat már elkapta minimum két góllal a Rubint, miért ne lenne erre képes a két moszkvainál szerintem lényegesen erősebb Chelsea.